Kirke Hyllinge Aktivitetscenter

Elever fra 5.V var søndag i skole i nogle timer. Ugen i forvejen havde hele klassen lagt et stort og engageret arbejde i at fremstille deres bud på et kommende aktivitetshus i Kirke Hyllinge.

Nyhed billede
På mødet søndag talte eleverne med rigtigt mange mennesker, blandt dem tidligere borgmestre, kulturudvalgsformanden, projektledere og mange flere. Alle var imponerede over deres ideer til indretningen, de aktiviteter de forestillede sig kunne foregå og den måde de argumenterede for dette. Ja i en sådan grad, at de både blev filmet til en film om processen, og mandag optrådte i Roskilde Dagblad.
    Trine Nissen den 13-05-2016
    Kære medarbejdere, børn og forældre

Tusind tak for en fantastisk spændende "Grønt Flag" uge på Kirke Hyllinge skole. Alle klasser har været på tur, nogle rundt i Kirke Hyllinge, andre helt til Helsingør,  og alle medarbejdere og børn har solbrune kinder - det har været en fornøjelse at se alt jeres forberedelse af ugen bære frugt. Udstillingerne på de forskellige årgange har været en åbenbaring i læring, og et bevis på, hvor vigtigt det er at vi får flyttet en del af undervisningen udenfor klassen!
    Tak til de forældre der har været forbi i dag til klassernes udstillinger - til alle andre kan jeg fortælle, at der her på kontorgangen hænger billeder fra ugens løb og fra udstillingerne i alle klasser, så kig forbi og tal med dit barn om ugen.
    Vi afventer nu inberetninger fra alle klasser - og dernæst om vi bliver godkendt til endnu et år med det grønne flag. Det er jeg nu ikke i tvivl om at vi får!
    At foråret for alvor holdt sit indtog i denne uge, har bestemt kun været med til at gøre ugen endnu mere fantastisk!

Rigtig god pinse til jer alle
    Trine

• Kirsten Linnemann den 09-05-2016

Så er tilmeldingen startet til den nye musikskole sæson 2016-2017.

Vores kompagnonundervisning i alle børnehaveklasserne har været en stor succes og en glæde for alle - så meget at vi fortsætter i næste sæson også.

I forhold til musikskoleundervisning i skoletiden, som jo er et af de tiltag reformen har skabt mulighed for, har vi også her oplevet en stor interesse for at benytte denne mulighed. Dette vil selvfølgelig fortsat være en mulighed i næste sæson.

På baggrund af dette glæder vi os til en ny sæson og vi håber I vil melde jer til musikskolens aktiviteter og tilbud – se www.lejremusikskole.dk.

Hvis I har spørgsmål til kommende sæson er I velkomne til at kontakte kontoret på musikskolen@lejre.dk eller tlf. 21562085.

Tilmelding sker via vores hjemmeside eller her

På gensyn

Lejre Musikskole

• 30-05-2016