SIDSTE SKOLEDAG JUNI 2015

Så blev det sommerferie, og efter et forrygende show i hallen, vinkede alle børn farvel og tak for i år.

Nyhed billede
Det var 450 glade og sommerklar børn, der sammen med alle medarbejdere på skolen ønskede god ferie og på gensyn til august.
    Trine Nissen den 04-07-2015
    Kære alle

Så har alle klasser fået et skema for næste skoleår, og I kan se det på Intra, MEN:

- DET MANGLER AT BLIVE FINPUDSET, OG OPSÆTNINGEN ER IKKE OPTIMAL. I IDRÆT KAN I KUN SE DEN ENE LÆRER. EFTER FERIEN KAN I SE BEGGE.
    - VALGFAG HOS 7-9 ÅRGANG LIGGER OM ONSDAGEN FRA 13.15.15.00. DISSE TIMER KAN IKKE SES I SKEMAET ENDNU

Femte lektion hedder FL=Faglig Læsning, og FFL har skiftet navn til FS=Faglig støtte

Faglig læsning ligge som et bånd på 22,5 min (½ lektion) fra 4. - 9. årgang mandag til torsdag.
    I vil høre mere om Faglig Læsning efter ferien.
    Faglig støtte varetages af lærere fra 3. - 9. årgang. Her vil eleverne kunne få den støtte de har brg for i forhold til lektier, forbybelse og lignende. FS er obligatorisk for alle børn. I vil også høre mere om FS efter ferien.

Rigtig god sommerferie til alle, jeg ønsker for jer alle, at sol, strand, leg og is vil stå øverst på dagsordenen de næste fem uger.
    Vi ses igen 10. august kl. 8.10 (0. klasse dog først 11. august)

Mange solrige hilsner
    Trine
    Inge Holst den 26-06-2015
    Sommerhilsen til alle forældre

Et skoleår er slut og vi er næsten færdige med planlægningen af det kommende år.
    Det har været et vildt år med implementering af folkeskolereformen og ændrede arbejdstidsregler for lærerne.

Folkeskolereformen
    Vi har lært en masse af det år, der er gået og foretager nu justeringer i forhold til reformen.
    Vi lægger de 45 min. bevægelse om dagen ind i undervisningen, da det oprindeligt var det der var tanken med mere bevægelse i undervisningen. Det er stadig lange dage eleverne har og der er brug for, at undervisningen bliver varieret og at der skabes rum for, at hele kroppen bliver taget i brug ved indlæringen.

Spisningen ligger i starten af pausen ved middagstid. Vi har oplevet, at mange børn blev alt for sultne inden de fik mad kl.12.10. Der ligger nu et fagligt læsebånd lige efter det store frikvarter. Faglig støtte ( tidligere FFL ) ligger nu som en forlængelse af dagen tirsdag og torsdag. Der skal være en kvalificeret voksen til rådighed til hjælp og støtte til hjemmearbejde og lektier. I vil kunne se I børnenes skemaer, hvem der har disse timer.
    Åben skole bygger vi bare mere og mere ud. Et eksempel er, at skolens samarbejde knyttes tættere sammen med KHIF og det er vi meget glade for. Vi har en fast repræsentant i vores bestyrelse. Det har vi oplevet som en klar styrkelse af samarbejdet.

Ændrede arbejdstidsregler for lærere
    Det har været år 1 med en anderledes måde at få tilrettelagt arbejdstiden på for lærerne. Der har været mange udfordringer og dem har vi tacklet hen ad vejen. Jeg har en klar oplevelse af, at I som forældre har været både meget forstående og imødekommende. Det vil jeg gerne sige tak for.

Nye ansatte.
    Vi har ansat en del nyt personale på skolen. Behovet skyldes naturlig afgang og at en enkelt lærer har søgt nye udfordringer.
    De nye er:
    Linda Jensen- børnehaveklasseleder
    Lotte Askling – lærer i bl.a. 1.s
    Stine Fruerled – lærer i bl.a. 3.s
    Lynge Hansen – lærer i bl.a. 4.v
    Paulina Sarquah - Djurhuus - lærer i spor v.
    Vi glæder os til samarbejdet med alle disse nye mennesker.

Vi glæder os til at se alle jeres dejlige unger – store og små – igen den 10.august.

Inge Holst den 26-06-2015

Nyt om trafik ved hallen

”Lejre Forsyning fortsætter med at udføre kloakarbejde i Kirke Hyllinge.

I sommerferien udføres der kloakarbejder på arealerne omkring sfo, hal og skole.
    Der skal etableres et regnvandsbassin under jorden.

Parkeringsplads vil kunne benyttes.

Det henvises til at skiltning, hegning og afmærkning respekteres.

Venlige hilsner
    Lejre Forsyning”